Je kunt op EffectConnect verbinden middels de API die beschikbaar is voor gebruikers van EffectConnect.

Alle nodige informatie omtrent onze API is te vinden op https://docs.effectconnect.com/ - de benodigde API sleutels kun je vinden op de 'API' pagina in EffectConnect.

Heb je vragen omtrent onze API? Dan adviseren we om deze altijd per mail te stellen aan support@effectconnect.com, onze support specialisten zullen je vragen dan doorzetten naar de juiste persoon.

Doorgaans is er geen directe telefonische ondersteuning bij het aanmaken, configureren of beheren van een API connectie. Natuurlijk brengen we je wel graag in contact met de juiste persoon.