Op de achtergrond is er veel veranderd in de update binnen EffectConnect, aan de voorkant zie je daar nu nog niet zoveel van terug.

We zullen de update in fases uitrollen, je zult dus na verloop van tijd meer veranderingen meemaken.

In de eerste update zul je merken dat vooral het uiterlijk van het orderscherm is gewijzigd.

Beneden lichten we kort toe wat de wijzigingen precies inhouden en wat er voor jou verandert in het gebruik en het gemak van EffectConnect.

Overzichtspagina:

Waar je voorheen enkel voor de pagina 'orders' kon kiezen is dit menu nu onderverdeeld in 4 opties. Beneden lichten we de opties toe.

• Overzicht
    Hier vind je de bestellingen terug zoals je gewend bent. Wanneer je op de overzichtspagina bent kun je nu ook gericht zoeken naar bestellingen door gebruik te maken van de zoekcriteria.

Je kunt kiezen uit 'kanaal', 'orderstatus', 'totaalbedrag', 'datumbereik' en je kunt zoeken op basis van een ordernummer.
    Wanneer je de gewenste criteria hebt ingevuld klik je op 'toepassen'. EffectConnect zal dan de orders zoeken die voldoen aan alle zoekcriteria.

• Tagmanager
    Voor meer informatie over de tagmanager, klik hier

• Queue regels
    Voor meer informatie over de queueregels, klik hier

• Track & Trace Mapping
    Voor meer informatie over de Track & Trace Mapping, klik hier