Opslagen instellen

Je kunt de prijzen van je producten beïnvloeden door in EffectConnect een opslag in te stellen. Deze kun je op verschillende manieren instellen.

Kanaalniveau

Kies in het linkermenu voor ‘kanalen’ en kies voor het bewerkicoon (het potloodje) bij het gewenste kanaal. In het volgende scherm zie je ‘type opslag’ staan, hier kun je de opslag instellen zoals gewenst.

Categorieniveau

Kies in het linkermenu voor ‘categorieën’ en selecteer de gewenste categorie. Vervolgens kun je in de tabbladen de gewenste opslag instellen.

Deze opslag is leidend t.o.v. de kanaalopslag.

Merkniveau

Kies in het linkermenu voor ‘merken’ en selecteer het gewenste merk door op het oogje te klikken. Vervolgens kun je in de tabbladen de gewenste opslag instellen.

Deze opslag is leidend t.o.v. de kanaal- en categorieopslag.

Productniveau

Kies in het linkermenu voor ‘producten’ en selecteer het gewenste product door op het oogje te klikken. Vervolgens kun je in de tabbladen de gewenste opslag instellen.

Deze opslag is ten allen tijden leidend.