In het productenscherm zie je een overzicht van alle producten die door EffectConnect geïmporteerd zijn. Je kunt in dit scherm zoeken d.m.v. de zoekfunctie links- of rechtsboven.

Weergave aanpassen

Kies in het productoverzicht voor de knop ‘instellingen’.

In de pop-up die verschijnt kun je aangeven welke elementen je (on)zichtbaar wenst te maken voor je productoverzicht.

SKUgeeft de SKU van het product weer
EANgeeft de EANcode van het product weer
Zichtbaar: geeft aan of het product in de webshop ingeschakeld staat
Weergeven: gebruik de kolom ‘Weergeven’ om een knop in je overzicht te krijgen waarmee je direct een product op alle kanalen uitschakelt
Voorraadgeeft de actuele voorraad van het product (excl. voorraadmarge) weer
Repricer (enkel bij actieve repricer)toont de prijs die gerepriced is door de repricer.

Product openen en aanpassen

Open een product door op het oogje te klikken. Je krijgt nu een overzichtspagina van het geselecteerde product. Je kunt op deze pagina zien welke data beschikbaar is voor het product.

Gebruik de tabbladen om meer informatie in te zien over het product.

Je kunt bij de verschillende kanalen zien (bv. eBay, bol.com) of een product wordt doorgestuurd en voor welke prijs.

De dikgedrukte prijs is de prijs die wordt doorgestuurd. Je ziet aan de regel welke opslag er wordt toegepast. Tevens kun je in dit overzicht zien of een product mogelijk wordt uitgesloten door een uitgeschakelde categorie of merk (meer info).

Weergevensluit het product uit
Type opslag: opslag instellen op productniveau (nog niet bekend met opslag? Klik hier)
Levertijdkies voor dit specifieke product een andere levertijd, dit overruled de originele levertijd