Dashboard (info)In dit dashboard vind je de een aantal cijfers over je verkopen, de laatste orders en top 10 best verkochte artikelen.
Producten (info)Op deze pagina vind je alle producten zoals EffectConnect deze ontvangen heeft vanuit jouw bronsysteem. Je kunt hier ook producten in- of uitschakelen en prijzen aanpassen.
    Bundels (info)
Wanneer je de pagina 'producten' opent zie je rechtsboven een extra knop 'bundels'. Je kunt daarmee bundels aanmaken om aan te bieden op de marketplaces.
API (info)Deze pagina geeft toegang tot de nodige informatie om te communiceren met de API van EffectConnect. Dit wordt doorgaans gebruikt door ontwikkelaars.
Categorieën        Op deze pagina vind je alle categorieën zoals EffectConnect deze ontvangen heeft vanuit jouw bronsysteem. Je kunt hier ook categorieën in- of uitschakelen en prijzen aanpassen.
MerkenOp deze pagina vind je alle merken zoals EffectConnect deze ontvangen heeft vanuit jouw bronsysteem. Je kunt hier ook merken in- of uitschakelen en prijzen aanpassen.
XML Feeds (info)Deze pagina geeft toegang tot de XML builder van EffectConnect. Deze gebruik je om bijvoorbeeld productfeeds voor Google Shopping of feeds naar eigen wens aan te maken.
OrdersDit onderdeel bevat alles dat je nodig hebt voor wat betreft je bestellingen.
    Overzicht
Hier vind je alle orders die door EffectConnect geïmporteerd zijn vanuit alle marketplaces. Je kunt in dit overzicht ook filteren op basis van status, bedragen, datumbereik en kanalen.
    Track&Trace mapping (info)
Je gebruikt deze pagina wanneer je méér dan 1 bezorgdienst gebruikt voor een kanaal. Je kunt hier regels instellen als 'wanneer Track&Trace begint met 3S, gebruik PostNL' etc.
    Tag manager (info)
Maak je gebruik van onze API? Dan kun je gebruik maken van 'tags' om je orders een kenmerk te geven zodat je hier later met 'voorwaarden' specifieke acties op kunt uitvoeren.
    Queue regels (info)
Queue regels gebruik je om de export van orders te beïnvloeden op basis van bepaalde voorwaarden.
StatistiekenOp deze pagina tref je een beknopt overzicht van de statistieken op basis van de geïmporteerde orders vanuit de marketplaces.
Kanalen (info)Je kunt hier de kanalen configureren. Een kanaal is bijvoorbeeld een marketplace zoals Bol.com, Beslist.nl, Blokker etc.
PrijsplannerDe prijsplanner gebruik je om de prijzen op een marketplace aan te passen voor een bepaalde periode. Denk bijvoorbeeld aan kortingsacties.
Repricer (info)Op deze pagina configureer je de repricer voor o.a. Bol.com, Blokker en Amazon.
Fulfilment managerDeze functionaliteit gebruik je in combinatie met een Bol.com kanaal.
    Overzicht
Hier tref je het overzicht van alle producten die zich bevinden in de configuratie van de fulfilment manager. Tevens kun je hier wijzigingen doorvoeren omtrent de producten.
    Batches
Door middel van een batch kun je meerdere producten in 1 keer bewerken.
    Zendingen
Van deze module maak je gebruik wanneer je een nieuwe levering richting Bol.com wenst aan te melden.
Mapping (info)De mapping wordt gebruikt om jouw productinformatie te vertalen naar informatie die de marketplace begrijpt. Je zegt hier dus bijvoorbeeld welke productgroepen uit jouw brondata gekoppeld dienen te worden aan een productgroep bij de marketplaces.

Algemene zoekfunctie

Boven in EffectConnect tref je een zoekveld (Quick search). Dit zoekveld kan gebruikt worden voor het opzoeken van producten en orders. Je kunt zoeken op EAN, SKU, titel en ordernummer.

Accountinstellingen aanpassen

Rechtsboven in EffectConnect zie je een afbeelding met je naam staan. Ga op de afbeelding staan en kies voor ‘instellingen’. Je kunt op de volgende pagina je e-mail adres, naam en wachtwoord aanpassen.

Tevens kun je hier aangeven of je e-mails wenst te ontvangen over meldingen binnen EffectConnect.

Berichtencentrum

EffectConnect bevat een berichtencentrum, te herkennen aan het vliegtuigsymbool rechtsboven in EffectConnect. Controleer regelmatig de nieuwe berichten, deze hebben vaak betrekking op je verkopen.

Wens je de notificaties uit te schakelen? Dit kun je doen door je accountinstellingen aan te passen.