Een kanaal is een verkoopplatform zoals bijvoorbeeld bol.com. Door een kanaal toe te voegen leg je een koppeling tussen EffectConnect en jouw verkoopkanaal.

Kies in het menu van EffectConnect voor ‘kanalen’ en selecteer de blauwe knop ‘nieuw item’. Kun je geen nieuwe kanalen toevoegen? Neem dan even contact met ons op.

In het volgende scherm kies je welk kanaal je toe wil voegen. Kies het gewenste kanaal en vul alle mogelijke velden in.

Om de informatie ten alle tijden actueel te houden is de meeste informatie beschikbaar bij het aanmaken van een kanaal. Heb je hulp nodig bij een van de velden? Klik opof neem contact op met support.

Goed om te weten…

bol.com:  bij het toevoegen van een bol.com kanaal worden er ‘credentials’ aangevraagd bij bol.com.

Dit zijn logingegevens waarmee EffectConnect producten, voorraad, prijs en levertijd kan updaten. Heb je deze credentials al ooit ontvangen? Stuur ze ons dan door.

Het aanvragen van bol.com credentials duurt normaliter maximaal 5 werkdagen.

Beslist.nl: voor een koppeling met Beslist.nl wordt een feed gegenereerd uit EffectConnect.

Afhankelijk van de kwaliteit van de feed kan de aansluiting voor Beslist.nl snel of langzaam verlopen. Mogelijk worden er verbeterpunten aangeleverd, deze dienen dan verwerkt te worden.

Wij adviseren alle informatiebolletjes () links van de velden te doorlopen. Neem bij iedere Beslist.nl koppeling altijd even contact met ons op.